ЦСКА влиза в тежка серия от мачове след паузата в

...
ЦСКА влиза в тежка серия от мачове след паузата в
Коментари Харесай

Тежка серия за ЦСКА

ЦСКА влиза в тежка серия от мачове след паузата в шампионата поради присъединяване на националния тим в Лигата на нациите. Червените възобновяват шампионата с домакинство на Пирин. Мачът с благоевградчани е на 3 октомври, понеделник, от 17:30 часа.

От 10 октомври до 1 ноември на възпитаниците на Саша Илич предстоят цели 5 гостувания в провинцията в границите на 20 дни.

На първата дата " алените "  гостуват на Лудогорец. На 19 октомври е мачът против Ботев Пловдив в Коматево. Тази среща е отсрочена от 5-ия кръг, тогава не се състоя по искане на ЦСКА. 4 дни по-късно идва гостуването на Ботев Враца, което е в неделя, 23 октомври. Извънстоличната обиколка продължава с мач в Кърджали против Арда – на 28 октомври, петък, и завършва с различен тежък дуел – против Локо Пловдив на „ Лаута “ на първи ноември. В този интервал ЦСКА има единствено едно домакинство – на Хебър на 15 октомври.

До момента в шампионата алените три пъти са играли отвън „ Армията “, като имат единствено един изстрадал триумф – с 1:0 над последния Спартак Варна. В останалите 2 срещи направиха 1:1 с Локомотив София и изгубиха с 0:2 от Левски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР