ЦСКА в трети пореден мач показва израстване и това очевидно

...
ЦСКА в трети пореден мач показва израстване и това очевидно
Коментари Харесай

Сашо Станков: ЦСКА в трети пореден мач показва израстване, инвестициите дават резултат

" ЦСКА в трети следващ мач демонстрира израстване и това явно е плод на работата на треньорското управление - показа някогашният треньор на " алените " Сашо Станков. Победата над Ботев в Пловдив пристигна във значим миг и демонстрира, че отборът излиза от рецесията при започване на сезона.

Не можем да отречем, че ЦСКА има няколко доста качествени футболисти, които дърпат тима напред. През лятото бяха направени съществени вложения и това стартира да дава резултат.
 Двама съществени футболисти на ЦСКА под въпрос за мача с Локомотив (София)
Двама съществени футболисти на ЦСКА под въпрос за мача с Локомотив (София)

Вижте детайлности

Смятам обаче, че е прекомерно рано да се вършат някакви генерални заключения за играта на " алените " и дали на ще съумеят да се преборят за купата. И съм доста надалеч от това да изпадам в еуфория от три следващи победи. Класирането и въобще положението на тима е надалеч от стандартите на ЦСКА.

Не познавам работата на Ел Маестро е не бих желал да я разясня Добре познавам ситуацията на " Българска войска " и знам на какъв мощен напън са подложени треньорите. Ако Ел Маестро успее да се оправи с него, ще успее и да реализира усхехи. 
 ЦСКА - на гребена на вълната, по ръба на бръснача и... на върха на диаманта
ЦСКА - на гребена на вълната, по ръба на бръснача и... на върха на диаманта

Страстите към най-успешния български тим в никакъв случай няма да стихнат

Онзи ден на мача в Пловдив видяхме голям брой чужденци и в двата тима. По принцип притежателите на клубове имат право да притеглят играчи от разнообразни страни - нали живеем в Европейския съюз, границите са отворени.

В България обаче ние сме надделели на масрафа, с цел да разчитаме главно на непознати футболисти. Това е пагубно за нашия футбол. Вижте един обичаен и обичан тим като Берое какво представляваше във Враца... ЦСКА, с помощта на бюджета си, разполага със относително класни чужденци.

Но това е краткотрайно решение, тъй като чужденците могат и желаят да си тръгнат във всеки един миг, в случай че получат предложение от по-добра футболна страна от България. Друг въпрос е, че лансирането на чужденци трови атмосферата в тимовете и е въпрос на време да избухне някой скандал.

Една от аргументите Ботев да се намира толкоз ниско в класирането е тъкмо обвързвана с налагането на футболисти от разнообразни краища на света за сметка на локалните момчета ".
 ЦСКА сподели
ЦСКА сподели " алените " страсти след триумфа на " Колежа "

Вижте видеото
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР