ЦСКА уважи празника на военния парашутист. Ръководството на ЦСКА и тази

...
ЦСКА уважи празника на военния парашутист.
Ръководството на ЦСКА и тази
Коментари Харесай

ЦСКА уважи празника на военния парашутист

ЦСКА почете празника на военния парашутист.

" Ръководството на ЦСКА и тази година почете празника на военния парашутист. Изпълнителните шефове Стоян Орманджиев и Филип Филипов, както и финансовият шеф Трифон Попов участваха на церемониален боен обред и сервираха почетен венец пред паметната плоча на починалите парашутисти на площад " Народно заседание ".

Те бяха поканени персонално от командира на взаимното командване на специфичните интервенции на Българската войска генерал-майор Явор Матеев.

На 18 октомври 1944 година Парашутната тайфа от състава на Първа Българска войска взе участие за първи път в действителни бойни дейности в региона на височината Стражин. През 1994 година тази дата публично е избрана за Ден на военния парашутист.

По този метод за следващ път ЦСКА и военните от Специалните сили демонстрираха почитание между тях. Парашутистите бяха част от празненствата по случай 70-годишния празник на отбора ни, а няколко пъти футболистите ни бяха посетители на поделението в Пловдив.

Преди няколко години десетки военни от Специалните сили подариха безплатно кръв и поддържаха идеята на ЦСКА и ВМА " Дари кръв, избави живот! ".

ВЕЧНА СЛАВА НА ГЕРОИТЕ!

ПОКЛОН! ", написа в уеб страницата на клуба.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР