ЦСКА U16 победи с 2:1 Звезденбург (Бургас) в реванша от

...
ЦСКА U16 победи с 2:1 Звезденбург (Бургас) в реванша от
Коментари Харесай

ЦСКА U16 е на 1/4-финал за Купата на БФС


ЦСКА U16 победи с 2:1 Звезденбург (Бургас) в реванша от 1/8 финалите за Купата на БФС и продължава решително напред към четвъртфиналите в шампионата, откакто в профил бургаския отбор с общ резултат 6:1 от двете срещи. Двубоят се игра на стадион " Българово ".

" През първото полувреме възпитаниците на старши треньора Ивайло Станев започнаха мощно и справедливо в 22-ата минута първи стигнаха до гол. Томи Тодоров направи прекрасен пробив отдясно и центрира към Юлиан Гилов, който засече топката от воле и не остави никакъв късмет на противниковия вратар. В 31-ата минута домакините получиха правото да изпълнят ъглов удар, а след неговото  осъществяване се получи рикошет и футболист в алено си означи автогол за 1:1. Младите армейци реагираха незабавно и голмайсторът Гилов направи бърз рейд и подаване към Божидар Петров, който стреля мощно от границата на наказателното поле и с доста прецизен изстрел се разписа за 2:1. При този реултат двата състава се отдръпнаха на отмора. 

През второто полувреме алените продължиха да нападат и да управляват дуела, само че направиха няколко пропуща и в последна сметка реализираха изцяло заслужена победа с 2:1. По този начин ЦСКА U16 в профил Звезденбург (Бургас) с общ резултат 6:1 и продължава решително напред към четвъртфиналите в шампионата за Купата на БФС.

Жребият за идната фаза е в петък (11 ноември) ", написа в уеб страницата на клуба.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР