ЦСКА стигна до комфортен успех при гостуването си на Ботев

...
ЦСКА стигна до комфортен успех при гостуването си на Ботев
Коментари Харесай

ЦСКА излезе еднолично на върха след рутинна победа във Враца

ЦСКА стигна до удобен триумф при гостуването си на Ботев Враца с 4:0 в мач от 15-ия кръг на Първа лига. На стадион " Христо Ботев " в северозападния град, пред погледа на някогашния футболист и на двата тима Мартин Петров, " алените " демонстрираха класата си и закономерно се поздравиха с трите точки .
Тибо Вион (л) се регистрира с асистенция за първия гол на Марселино Кареасо.
" Армейците " поведоха още в седмата минута на срещата. Дюкенс Назон бе фаулиран в центъра на терена, основният арбитър Васимир Ел-Хатиб даде авантаж, а Тибо Вион получи пас на фланга. Французинът центрира в наказателното поле, където Марселино Кареасо означи дебютния си гол с екипа на ЦСКА. Възпитаниците на Даниел Моралес пробваха на няколко пъти да затруднят вратата, защитавана от рожденика Густаво Бусато, само че и гостите можеха да поведат с два гола разлика, в случай че гредата не беше избавила капитана под рамката Красимир Костов след страховит шут на Лазар Туфегджич. Нищо обаче не можеше да попречи на сърбина в 35-та минута, когато Назон го откри елегантно с пета и той на празна врата не сбърка за 2:0.

След почивката възпитаниците на Саша Илич разумно понамалиха оборотите, само че въпреки всичко стигнаха до нови две попадения. Станислав Шопов също вкара първото си попадение с аления екип в 80-та минута, реализирайки по отличен метод с левия крайник. Още една от промените на " армейците " след паузата - Браян Морено, оформи крайния резултат в първата минута на добавеното време след удар от близка отдалеченост. В класирането ЦСКА поведе еднолично с 34 точки, с три повече от ЦСКА 1948, който е и с мач повече от Илич и компания. Ботев Враца е 12-и с 11 пункта.

В идващия кръг врачани одобряват Берое, до момента в който " алените " гостуват на Арда в Кърджали. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР