ЦСКА стъпи накриво при гостуването си на Арда в мач

...
ЦСКА стъпи накриво при гостуването си на Арда в мач
Коментари Харесай

"Арда" спря ЦСКА в мач с едва два точни удара

ЦСКА стъпи изкривено при гостуването си на " Арда " в мач от 19-ия кръг на Първа лига и стигна единствено до 0:0. Три дни откакто играха един против различен за Купата на България, двата отбора се срещнаха още веднъж.

Двубоят в Пловдив не впечатли с нищо, като головите положения бяха малко, а двата отбора заложиха на борба по целия терен. За 90 минути имаше единствено два точни удара, като и двата бяха на сметката на домакините, освен това в самия край.

Двубоят беляза шести следващ дуел, в който ЦСКА не позволява гол. Тимът към този момент е в серия от 704 минути, в които резервира мрежата си суха. Въпреки това алените са едвам четвърти в класирането с 36 точки, на 11 от водача " Лудогорец ", три от " Левски " и една зад " Локомотив (Пловдив).

" Арда " заема седмото място с 27 точки.

ЦСКА не направи съвсем нищо в предни позиции, като беше без двама значими играчи - голмайсторът Али Соу беше осъден за аления си картон в предходния дуел, а Тиаго не игра поради травма.

При отсъствието на Соу офанзивата поведе Тони Уот, само че шотландецът не се запомни с нищо.

За ЦСКА най-чистото състояние беше в 32-ата минута, когато Вив Соломон Отабор уцели страничния дирек на вратата на Иван Караджов. В останалите моменти алените не направиха нищо в офанзива.


© LAP.BG

В срещата треньорът на ЦСКА Милош Крушчич заложи и на футболисти, които играят от началото на сезона, като от пейката се появиха Тони Юрич и Денис Давидов.

В края на мача " Арда " стигна до два точни удара. Първо Румян Ховсепян стреля от отдалеченост, само че Бусато избави без проблем. В 88-ата минута Спас Делев опита от директен свободен удар, само че вратарят на алените мазета в корнер,
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР