ЦСКА срещу Левски. Дерби като никое друго, което противопоставя два

...
ЦСКА срещу Левски. Дерби като никое друго, което противопоставя два
Коментари Харесай

Дерби за сверяване на часовниците

ЦСКА против " Левски ". Дерби като никое друго, което опълчва два тима, намиращи се в друго положение, само че с идентични очаквания за триумф.

Срещата е през днешния ден на стадион " Васил Левски ". Освен че ще покаже до каква степен да стигнали в развиването си двата столични отбора, това ще бъде и един самобитен треньорски двубой сред Стойчо Младенов и Станимир Стоилов.

След завръщането им упованията на почитателите са огромни. Младенов към този момент съумя да класира ЦСКА в Лигата на конференциите, до момента в който при " Левски " обстановката е много по-сложна, а самият Стоилов неведнъж съобщи, че футболистите не са в добра кондиционна форма. Същевременно управлението и последователите на " Левски " разчитат, че тимът бързо ще поеме в вярната посока, въпреки че че Стоилов предизвести, че е нужно време.
Снимка: Lap.bg
ЦСКА е любимец поради положителните си резултати и качествата на футболистите си. " Червените " са четвърти в Първа лига с 13 точки, само че и четири мача по-малко. " Сините " са 10-и с 8 точки.

Двата отбора съумяха да възстановят значими играчи. За ЦСКА се завръща Амос Юга, а за " Левски " - Николай Михайлов, Иван Горанов и Георги Миланов.

" Левски " няма победа в последните 7 дербита. Последният триумф на " сините " е през февруари 2019 година с 1:0. Последваха 3 победи за ЦСКА и 4 равенства.
Снимка: Lap.bg
В продажба за мача бяха пуснати към 13 000 билета, защото противоепидемичните ограничения разрешават до 30% претовареност на местата на стадиона.

***

Информация за коефициенти за това и други спортни събития можете да намерите на
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР