ЦСКА-София започва участието си в Лига Европа тази вечер с

...
ЦСКА-София започва участието си в Лига Европа тази вечер с
Коментари Харесай

ЦСКА-София се надява на мощно начало на европейския си поход

ЦСКА-София стартира присъединяване си в Лига Европа довечера с домакинство на малтийския Сиренс. " Червените " изтеглиха най-хубав чоп от българските представители в шампионата и би трябвало да се възползват оптимално от този факт. На първо място те ще имат домакинско преимущество, а също така и противникът им е извънредно непретенциозен и без някакви особени упоритости в шампионата. Затова на " Българска войска " се надяват на мощна победа, която да даде самочувствие на тима за идващите стадии в конкуренцията.

Играчите на започнаха сезона в efbet Лига с тъждество с. След това обаче " алените " взеха две победи над и и се вижда, че вървят в вярната посока. Очакванията са те да не срещнат особени усложнения тази вечер, въпреки да не трябва да се не помни, че този сезон конфликтите от предварителните кръгове се вземат решение в един мач, тъй че всяка неточност може да бъде съдбовна. Затова " армейците " не трябва да подценяват съперника си по никакъв метод.

Сиренс е тим, който по никакъв метод не може да тормози ЦСКА-София. Малтийците за пръв път ще играят в Европа и днешния конфликт с " алените " е историческо събитие за клуба. Всъщност " Сирените " доближиха до евроучастие в първия си сезон в елита, завършвайки на 4-ото място в локалната Премиър лига, която бе прекъсната на 18 май поради пандемията от COVID-19. Отборът не е играл формален мач оттогава, което е още едно преимущество за българския отбор.

Стамен Белчев не може да употребява в днешния мач санкции и контузения. Очаква се той да заложи на Евтимов на вратата е пред него в отбрана Гълъбов, Антов, Матей и Мазику. Тиаго и Юга ще работят в средата на терена, а Белтраме ще бъде в ролята на плеймейкър. Енрике и Кери ще са на двете крила, а в офанзива ще се разчита на Соу.

Гостите пък се чака да опълчват Касар под рамката и в отбрана Ромеу, Борг, Рафаел и Тиагиньо. Греч и Де Оливейра ще бъдат опорни халфове, а Ромариньо и Доморо ще стартират на двете крила. Тункара ще води офанзивата, а зад тила му ще го поддържа ветерана Мифсуд.

Лига Европа, 1 прелиминарен кръг:

ЦСКА-СОФИЯ - СИРЕНС

Вероятни сформира:

ЦСКА: Евтимов, Гълъбов, Антов, Матей, Мазику, Тиаго, Юга, Кери, Белтраме, Енрике, Соу

СИРЕНС: Касар, Ромеу, Борг, Рафаел, Тиагиньо, Греч, Де Оливейра, Ромариньо, Мифсуд, Доморо, Тункара

Стадион: " Българска войска ", София
Съдия: Томаш Мусиал (Полша)
Начало: 20:00 часа

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР