ЦСКА-София започна пролетния полусезон с 3:0 над Ботев Враца. Два

...
ЦСКА-София започна пролетния полусезон с 3:0 над Ботев Враца. Два
Коментари Харесай

Вион с два страхотни гола за ЦСКА-София при 3:0 над Ботев Враца

ЦСКА-София стартира пролетния полусезон с 3:0 над Ботев Враца. Два гола на Националния стадион „ Васил Левски “ вкара левият бек Тибо Вион. Между тези попадения се разписа и Тобиас Хайнц.

Повторен дебют за алените направи Фернандо Каранга, който се завърна в клуба след 6 години. Дебют като титуляр записа и норвежецът Улаус Скаршем. Като запаса пък се появи различен новопривлечен – Мартин Стойчев.

Ботев Враца направи превъзходно първо полувреме. Тимът на Христо Янев имаше четири чисти положения за гол, само че не съумя да ги вкара. Във всеки случай футболист в бяло се озоваваше самичък против Евтимов. Виновниците да няма гол бяха Браян Переа и Даниел Генов.

В 21-вата минута ЦСКА-София поведе с 1:0 При центриране топката беше избита, само че попадна на крайници на Тибо Вион, който стреля от 25 метра и я прати в мрежата. В 29-ата минута Браян Переа още веднъж се измъкна, само че Евтимов избави. Веднага по-късно Хайнц изведе Линдсет, който от воле уцели греда.

В 36-ата минута Бариос сбърка и подари топата на Хайнц, който вкара за 2:0. В края на полувремето Каранга вкара топката в мрежата, само че голът беше анулиран поради засада.

След час игра Тибо Вион стреля от и заби топката зад Бариос за 3:0. Шутът му беше толкоз добър, че част от съотборниците му се хванаха за главите, вместо да честват. До края възможностите за още голове за алените пропуснаха Линдсет, Шопов и Асприля.

С триумфа ЦСКА-София се изравни на върха по точки с Черно море – по 45. Утре Черно море гостува на третия Лудогорец, който има 42 точки. Шампионите обаче са и с мач по-малко. Ботев остава предпоследен с 13 точки, на три точки зад Пирин.

В идващия кръг отборът на Ел Маестро гостува точно на Черно море. Ботев пък приема във Враца Пирин.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР