ЦСКА-София загуби с 0:2 срещу Корона Келце в първата си

...
ЦСКА-София загуби с 0:2 срещу Корона Келце в първата си
Коментари Харесай

ЦСКА-София загуби от поляци в първата си контрола

ЦСКА-София загуби с 0:2 против Корона Келце в първата си контрола за 2024 година Мачът се игра в Лара, Турция.

През първото полувреме множеството забавни обстановки бяха пред вратата на ЦСКА-София. Евгени Шикавка изпрати високо първия рисков удар в мача, а след половин час игра поляците удариха и греда. Още в идната офанзива Шикавка се озова самичък против вратата, откакто излъга Тибо Вион и Енес Махмутович, само че Густаво Бусато отрази удара.

ЦСКА-София сътвори първото си чисто състояние за гол в 35-ата минута. Данило Асприля получи топката в наказателното поле от Станислав Шопов и стреля, само че вратарят избави.

В 37-та минута Нестор Ел Маестро остана без Амос Юга, който беше изпъден от игра. Причината –. Само три минути по-късно алените позволиха и гол. Тогава се разписа Пьотр Маларчик, който овладя избита топка на гърди и стреля от воле.

Ел Маестро направи доста промени на полувремето, като една от тях беше на вратата. Там застана Димитър Евтимов, който направи дузпа малко. Той събори състезател на поляците в наказателното поле и в 49-та минута Адриан Далмау беше прецизен за 2:0.

После Майкъл Естрада изпусна да върне един гол. За алените обаче имаше и добра вест – завръщането на капитана след травма.

Следващата среща на армейците ще бъде на 25 януари против иранския Трактор.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР