ЦСКА-София загуби първи точки на собствения си стадион, след като

...
ЦСКА-София загуби първи точки на собствения си стадион, след като
Коментари Харесай

ЦСКА-София загуби първи точки като домакин след 0:0 с Локо

ЦСКА-София загуби първи точки на личния си стадион, откакто приключи 0:0 с Локовотив (София). Отборът на Саша Илич продължава да е водач в класирането с 41 точки, само че пропусна да се откъсне още пред преследвачите. " Червените " записаха в актива си две греди, само че не демонстрираха задоволително причини да завоюват мача. Домакините имаха редица проблеми в състава, като заради разнообразни аргументи не съумяха да играят капитанът Юрген Матай, Декенс Назон и Брадли Де Нойер.

Още в първата минута Жиреаир Шагоян от домакините направи прекрасен пробив отляво и насочи първия прецизен удар, само че той понадна право в ръцете на вратаря на гостите Александър Любенов. Локомотив отговори с шут на Антонио Вутов от директен свободен удар, който мина над напречната греда, предава Българска телеграфна агенция.

В 15-ата минута Юлиан Ненов се измъкна зад отбраната на " алените ", само че стреля доста неопределено с левия крайник, а съгласно страничния арбитър е бил и в състояние на засада. Следващата минута шут на Маурисио Гарсес от ЦСКА-София бе блокиран в корнер. В 25-ата минута Гарсес стреля с глава над напречната глава след осъществяване на корнер. В идната минута Симеон Славчев от " железничарите " мина през Амос Юга, само че последния му пас не стигна до Ненов, който бе на чиста позиция.

В 42-рата минута Маурисио Гарсес се измъкне отдясно и нанесе удар по земя с левия крайник, който се отби в левия дирек на вратата на гостите и излезе отвън очертанията на терана.

В 61-вата минута Браян Морено от " алените " можеше да вкара доста хубав гол от сложна позиция. Малко по-късно Симеон Славчев направи пропуск за " червено-черните ", макар че позицията му бе неуместна.

В 68-ата минута резервата на " железничарите " Илия Димитров направи огромен пропуск. Той получи топката и финтира Християн Петров, само че с левия крайник стреля над вратата. Две минути по-късно Енес Махмутович бе най-съобразителен при корнер, само че с глава прати топката в напречната греда. При добавката Гавин Минков стреля над напречната греда.

В 88-ата минута резервата на ЦСКА-София Бисмарк Чарлз получи добра топка, само че стреля едва, като вратарят на гостите Александър Любенов закова топката в ръцете си. Домакините стигнаха единствено до няколко мелета с даденото в допълнение време от 6 минути. “

Мачове от 17-ия кръг на efbet Лига:
Септември - Хебър (Пазарджик) - 1:1
Ботев (Пд) - Ботев (Вр) 6:0
ЦСКА 1948 - Пирин (Бл) 2:1
Берое - Арда 2:0
Славия - Черно море 1:0
Спартак (Вн) – Левски 2:2
ЦСКА-София - Локо (Сф) 0:0

В понеделник:
Локо (Пд) – Лудогорец
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР