ЦСКА-София взе изключително драматична победа с 1:0 при визитата си

...
ЦСКА-София взе изключително драматична победа с 1:0 при визитата си
Коментари Харесай

ЦСКА-София продължи победната си серия след инфарктен успех във Варна


ЦСКА-София взе извънредно трагична победа с 1:0 при визитата си на Черно море в дербито от 9-ия кръг на Първа професионална лига, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града. Пред цялостните трибуни на стадион Тича във Варна двата отбора изиграха извънредно здрав и оспорван дуел, който бе решен в добавеното време. В воин за „ алените “ се трансформира Фернандо Каранга, който вкара единственото попадение в срещата.

Като цяло гостите от София справедливо стигнаха до успеха, защото сътвориха много положения пред противниковата вратата. „ Червените “ също по този начин могат да имат и съществени искания към съдийската бригада на срещата, която анулира безусловно постоянен гол на Станислав Манолев в 40-ата минута. В последна сметка гостите стигнаха до триумфа с късно попадение на Каранга, който за следващ път затвърди статута си на съществена фигура в състава на Стамен Белчев. Бразилският нападател се разписа в 96-ата минута, като по този метод подсигурява седмата поредна победа на своя отбор. Голът бе и девети за Каранга в шампионата.

От своя страна „ моряците “ демонстрираха типичните за тях борбеност и темперамент, изключително откакто в края на мача останаха с човек по-малко, поради аления картон на Цветелин Чунчуков. За страдание на Георги Иванов и компания те не съумяха да удържат равенството, инкасирайки трета поредна загуба.

След днешния триумф ЦСКА-София продължава да заема лидерската позиция в класирането с актив от 22 точки, до момента в който Черно море с шести с 14. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР