ЦСКА - София вече доста време работи усилено по зимната

...
ЦСКА - София вече доста време работи усилено по зимната
Коментари Харесай

ЦСКА форсира преговорите за нови попълнения

ЦСКА - София към този момент много време работи интензивно по зимната си селекция, като са набелязани съответни имена, с които се водят договаряния, написа “Тема Спорт ”. Някои от тях ще бъдат форсирани в идващите дни, защото треньорът Нестор Ел Маестро упорства да разполага с най-малко двама футболисти за старта на подготвителния лагер в Турция на 14 януари.

Както е известно, “армейците ” се събират за медицински прегледи на 5 януари, а по-късно една седмица ще упражняват на клубната база в Панчарево. 20-дневшният им престой в Турция пък ще бъде разграничен на две елементи - в Анталия и Алания.

На “Армията ” ще опитат да привлекат най-малко трима футболисти по време на зимната пауза, като те ще са в защита и средата на терена. Клубът към този момент бе свързван с някогашния си състезател Жанио Бикел, за който обаче следва присъединяване на Купата на африканските народи, немския опорен халф Фабиан Шнелхард и норвежкия плеймейкър на Розенборг Олгус Скарсем. Очакваше се да бъде изпратена оферта за последния, само че такава към момента няма. “Червените ” имат варианти за халфовата линия и от португалския пазар.

През предходната зима ЦСКА - София притегли единствено един футболист - Тобиас Хайнц, който бе на линия още за старта на зимната подготовка. Сега желанието на Нестор Ел Маестро е да има на свое разположение съвсем всички футболисти, на които ще разчита напролет, за тренировките в южната ни съседка.

Снимка: LAP.bg
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР