ЦСКА - София стартира нова рубрика, чрез която всеки понеделник

...
ЦСКА - София стартира нова рубрика, чрез която всеки понеделник
Коментари Харесай

Червените стартираха рубрика, посветена на бъдещия си стадион, дадоха първия интересен факт

ЦСКА - София започва нова графа, посредством която всеки понеделник от тима ще дават забавна информация за бъдещото изграждане на новия стадион. Чрез формален пост във “Фейсбук ” “червените ” пуснаха и първия факт, а точно, че 45% от прележащите площи на сегашния стадион ще бъдат върнати назад на парка за свободно прилагане.
 В ЦСКА - София ще получат месец отмора преди старта на зимната подготовка В ЦСКА - София ще получат месец отмора преди старта на зимната подготовка
Ето какво написаха още от клуба: 

" Знаете ли, че…? 

Стартираме осведомителна графа, отдадена на бъдещия ни стадион, в която всеки понеделник ще ви даваме любопитна информация за това, което сме заложили в идейния план на оборудването и методите, посредством които ще облагородим средата за цялото общество. 

Знаете ли, че 45% от прилежащите площи на сегашния стадион ще бъдат върнати назад на парка? 

Какво в действителност значи това? 

Благодарение на актуалния, стилен и удобен дизайн, новият стадион ще бъде издигнат в по-малки контури, по отношение на настоящето оборудване. Площта на „ Българска войска ” сега е 25,730 кв. м, до момента в който заетата повърхност след реконструкцията ще бъде 23, 447 кв. м, което е с 13% по-малко. 

В момента стадионът, игрищата към него и неизползваемата територия се равняват на 38, 359 кв.м. В идейния план е заложено потреблението на 25, 975 кв.м, което ни дава опция да разтеглим отворената зона на парка с 45%. 

С други думи – цялата зона, която сега е затворена с обрасли огради и остарели постройки ще бъде облагородена от клуба и пусната за свободен достъп за всички гости на парка. 

Специално за почитателите на ЦСКА ще бъде обособена почитател зона за всички наши обичани начинания като Армейски следобяд, срещи с футболисти и митове и още доста забавни, просветителни, занимателни и сплотяващи действия, които сме планували ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР