ЦСКА-София следи внимателно изявите на над 10 играчи от 3

...
ЦСКА-София следи внимателно изявите на над 10 играчи от 3
Коментари Харесай

ЦСКА-София гледа над 10 играчи


ЦСКА-София следи деликатно изявите на над 10 играчи от 3 континента - Европа, Южна Америка и Африка. Част от тях ще дебаркират на “Армията” през 2020 година. Очаква се “червените” да се падсилят с две или три нови попълнения по време на зимната пауза на шампионата. Хора на ЦСКА-София наблюдавт интензивно състезатели, които съставляват интерес за клуба. Много е евентуално през зимата да бъдат привлечени бранител и изобретателен халф. Новите попълнения обаче няма да са повече от три и идната зимна селекция ще е доста по-скромна като численост от лятната, когато кубът се укрепи с близо дузина играчи. Един от тях - напдателят Томи Юрич, лекуваше травма през последните две седмици. За момента не е ясно дали той ще попадне в групата за гостуването на Черно море на “Тича”.

В същото време ЦСКА-София се чака и да се раздели с най-малко трима играчи по време на зимната пауза.

В края на януари и началото на февруари тимът още веднъж ще бъде на лагер в Испания за четвърта поредна година и ще изиграе контроли с качествени противници.

В същото време се чака напълно скоро бразилецът Евандро да получи български паспорт и по този начин да бъде позволен казусът с играчите отвън Европейски Съюз, които сега са четирима и един би трябвало да отпадне от групата. Срещу Етър това още веднъж бе руснакът Денис Давидов.

“Тема спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР