ЦСКА-София ще се раздели с поне още двама играчи. Очаква

...
ЦСКА-София ще се раздели с поне още двама играчи. Очаква
Коментари Харесай

ЦСКА-София гони още поне двама, търси таран и защитник

ЦСКА-София ще се раздели с най-малко още двама играчи. Очаква се армейците да преотстъпят някои от футболистите, които мъчно ще намират място в състава. Това обаче ще се случи, откакто селекцията бъде приключена. Треньорът Нестор Ел Маестро на няколко пъти съобщи, че се чакат още един или двама нови преди затварянето на трансферния прозорец (б.р. – до 7 септември). ЦСКА-София води договаряния с централен нападател и плеймейкър, само че не е изключено да бъде взет и още един бранител.

В момента преотстъпени са двама от тези, които упражняват с мъжете – вратарят Слави Петров в Литекс и бекът/крило Александър Георгиев в Септември Сф. А до края на август още двама или трима евентуално ще се разделят с ЦСКА-София. Както е известно, Станислав Манолев ще е подготвен да се завърне в игра до десетина дни.



Днес на “Армията” чакат решенията на ДК към УЕФА за Бодуров и Малинов. Двамата получиха червени картони след края на реванша с Рига. В ЦСКА-София се надяват Бодуров да е осъден единствено за 1 мач и да е на линия за реванша против Адмира в Австрия на 2 август. Малинов обаче евентуално ще отнесе глоба от най-малко две срещи.

През септември пък се чака да бъде признат новият Закон за спорта. След 130 оферти на депутати той най-сетне е утвърден за гласоподаване на второ четене. След приемането му ЦСКА-София ще вземе базите си за период от 30 години.

“Тема спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР