ЦСКА-София ще привлече поне четирима нови играчи за следващия сезон.

...
ЦСКА-София ще привлече поне четирима нови играчи за следващия сезон.
Коментари Харесай

ЦСКА-София привлича поне четирима нови

ЦСКА-София ще притегли най-малко четирима нови играчи за идващия сезон. Клубът има набелязани съответни трансферни цели и към този момент работи по лятната селекция. В проектите попадат двама млади и доста перспективни български състезатели.

Както е известно, договорите на Албентоса, Давидов, Отабор и Анита бяха прекъснати. Пинто и Джеси също си потеглят, защото и техните договори изтичат. Към изхода гледат и таранът Юрич, а ще има и други, които ще разтрогнат след края на сезона. Така съставът на ЦСКА-София ще претърпи много промени.

С оглед напускащите предпочитано ще бъде привличането на халфове и крила. В средата на терена отборът остава без Анита и Пинто, а през зимата си потегли и Бикел, тъй че вариантите за треньорския щаб ще бъдат много нищожни - Антов и Малинов. Клубът има сделка с Анита за вероятно негово завръщане, само че това е малко евентуално да се случи.

По фланговете ЦСКА-София също ще търси подкрепления през лятото. Разочаровалият с представянето си Отабор към този момент си потегли, а същото ще се случи и с Джеси, а доста евентуално и с Кери. Така в Борисовата градина ще остане единствено Енрике като номинално крило. По фланга е употребен и Евандро, който обаче е по-ефективен на върха на офанзивата, а и може да бъде продаден. Така армейците ще би трябвало да привлекат най-малко две крила през лятото.

Селекцията обаче надали ще се изчерпи единствено с тези два поста и според от напускащите ЦСКА-София може да вземе също и бранител и нападател. В клуба обмислят да продадат Соу или Евандро, с цел да попълнят свежи средства. Жеферсон също е футболист, който ще бъде трансфериран поради прекомерно високата си заплата, а е със статут на запаса.

През този сезон на " Армията " бяха привлечени 13 играчи, без да се броят върнатите преотстъпени. Само дребна част от тях обаче се постановиха като титуляри. От тях единствено Бусато, Занев, Мазику Белтраме и Ахмедов се чака да останат и за идващия сезон.

" Тема спорт "
Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР