ЦСКА - София ще прекара половин месец в курорта Белек,

...
ЦСКА - София ще прекара половин месец в курорта Белек,
Коментари Харесай

ЦСКА - София в Белек за половин месец

ЦСКА - София ще прекара половин месец в курорта Белек, написа " Тема Спорт ". Вчера Саша Илич удостовери, че част от подготовката ще премине точно в Турция, като отборът ще организира първо занятие за годината на 7 януари въз основата в Панчарево. 

" Червените " ще упражняват в домашни условия към седмица, а в средата на януари ще пътуват за южната ни съседка, където ще останат до края на месеца. Отборът ще организира най-малко 4 контролни срещи. 
 Саша Илич: Трябва да има нови попълнения, водят се диалози Саша Илич: Трябва да има нови попълнения, водят се диалози
ЦСКА - София се доверява на Турция за зимния си лагер за трета поредна година. Преди това тимът няколко пъти посети Испания. Пандемията от ковид обаче промени проектите на " алените " при започване на 2021-а, когато бяха водени от Бруно Акрапович. 
 ЦСКА - София демонстрира по какъв начин ще наподобява строителството на новия стадион ЦСКА - София демонстрира по какъв начин ще наподобява строителството на новия стадион
Отговорните фактори на " Армията " останаха удовлетворени от изискванията и повториха дестинацията и през предходната година. Тогава отборът, воден от Стойчо Младенов, игра контроли със Стал Миелец (1:1), Динамо Москва (1:3), Шахтьор Караганда (5:1) и Академия Пандев (0:4). Спарингът с австрийския Хартберг пък пропадна поради невиждан снеговалеж в Белек.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР