ЦСКА - София ще представи проекта за нов стадион “Българска

...
ЦСКА - София ще представи проекта за нов стадион “Българска
Коментари Харесай

ЦСКА - София показва новия стадион на 24 април

ЦСКА - София ще показа плана за нов стадион “Българска войска ” на 24 април (понеделник). Това разкри министърът на спорта Весела Лечева, която през днешния ден се срещна с желанията на клуба.

“Министърът на младежта и спорта Весела Лечева се срещна през днешния ден с плана за нов стадион на ЦСКА, който беше показан от управлението на новосъздаденото сдружение “Спортни парцели Българска войска ” АД.

Архитектите от ИПА ЕООД демонстрираха концепцията за реорганизация на спортното оборудване, технологиите, които ще употребяват, функционалността и визията на стадиона, както и периодите за градеж след приемане на нужните разрешителни.

Министър Лечева акцентира, че за нея като принципал на сдружението е значимо да бъде направено съвременно спортно оборудване по най-високи международни стандарти, като се съблюдават законовите условия.

На 24 април /понеделник/ представители на „ Спортни парцели

Българска войска “ АД и архитектите ще показват плана и пред обществеността ”, написа пресслужбата на министерството.
 Дайте своите прогнози още в този момент в Carlsberg Дайте своите прогнози още в този момент в Carlsberg " Домът на почитателите " за огромното дерби сред ЦСКА - София и Левски
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР