ЦСКА - София ще пътува с други два отбора от

...
ЦСКА - София ще пътува с други два отбора от
Коментари Харесай

ЦСКА - София ще пътува с още два родни тима до Белек

ЦСКА - София ще пътува с други два тима от efbet Лига за Турция, оповестява " Тема Спорт ". Втората част от зимната подготовка на " алените " стартира на 16 януари и ще се организира в курорта Белек.

Те ще летят за югоизточната ни съседка от Пловдив. Там ще ги чакат Хебър и Берое, които също са възнамерявали кампове в Турция. Трите тима са постигнали сделка да пътуват дружно с чартър. Прибирането им също ще е взаимно. Те си идват в България на 31 януари. Както е известно, треньорът на Хебър Владимир Манчев е в доста положителни връзки с виновните фактори на " Армията ", като участва и на коледния прием на " алените " ветерани в края на годината. В Берое като преотстъпен пък играе нападателят Калоян Кръстев, който е благосъстоятелност на ЦСКА - София.

" Червените " за първи път в последните години пътуват за подготовка дружно с различен тим, като до момента използваха постоянни полети на самолетните компании. В Турция отборът е планувал 6 контроли, а у нас ще играе още една - против Пирин.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР