ЦСКА-София ще може да разчита в реванша с Осиек на

...
ЦСКА-София ще може да разчита в реванша с Осиек на
Коментари Харесай

Контузените при червените ще са на линия за реванша в Хърватия

ЦСКА-София ще може да разчита в реванша с Осиек на Петър Занев и Рубен Пинто, твърди “Тема Спорт”. От понеделник двамата упражняват на цялостни обороти и се чака да пътуват с тима за Хърватия. Занев получи мускулен проблем към края на дуела с Осиек на “Армията” и първичните прогнози бяха, че може да е навън за десетина дни. Възстановяването на бранителя обаче е протекло бързо и той ще е подготвен за втората среща.

При триумфа с 1:0 над хърватите Занев беше употребен като ляв централен бранител в скица 3-5-2. Той евентуално ще играе на същата позиция и на следващия ден, в случай че Петрович не реши да го употребява като халф-бек, а в центъра на защитата да работи Божидар Чорбаджийски. Люпко няма желание да трансформира тактическата сграда.

Рубен Пинто също се завръща за реванша с Осиек. Той не взе присъединяване в първата среща поради вирусно заболяване, заради което пропусна и гостуването на Славия. Португалецът към този момент се е възстановил и дружно със Занев възобнови тренировки наедно с тима. Не е изключено Пинто да е титуляр в Хърватия. В подобен случай запаса ще остане един всред Тиаго Родригес и Диего Фабрини с оглед това ЦСКА-София да има по-дефанзивна междинна линия.

Днес тимът отпътува за Хърватия. “Армейците” изхвърчат от терминал 1 на летище София в 13:30 часа. Пресконференцията на Люпко Петрович е от 19:45 часа, а тренировката на “червените” е от 20:15 часа. Лига Европа 2 кръг, четвъртък 1 август  Осиек 21:45предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР