ЦСКА-София ще има поне 4 национали в представителния отбор за

...
ЦСКА-София ще има поне 4 национали в представителния отбор за
Коментари Харесай

Хубчев вика младок от ЦСКА_София?

ЦСКА-София ще има най-малко 4 национали в представителния тим за Лигата на нациите. Повиквателни се чака да получат бранителите Божидар Чорбаджийски и Николай Бодуров, халфът Кристиян Малинов и крилото Кирил Десподов. Не е изключено такава да получат още Станислав Манолев и... 19-годишният Ангел Лясков. Левият бек от Гоце Делчев стана титуляр на " Армията " поради травмата на Жеферсон и се оправя на нелошо равнище. Прави усещане, че той не попадна в проектите на младежката селекция, водена от Антони Здравков, до момента в който за нея е извикан Стойчо Атанасов. Десният бек е дълбока запаса при " алените " за разлика от Лясков. Това приказва, че Ангел може да откри място в листата на Петър Хубчев.

Групата за мачовете със Словения и Норвегия ще бъде оповестена през днешния ден или на следващия ден. Тимът ни гостува в Любляна на 6 септември (четвъртък), а на 9-и, неделя, посрещаме Норвегия. Не е изключено пък Десподов да играе за младежите. Селекционерът Здравков е изразил предпочитание Кирил да помогне във значимите евроквалификации с Франция на 7-и и Черна гора на 11-и. Тези два мача могат да запазят възможностите ни да се класираме на бараж.

ЦСКА-София ще има и най-малко трима задгранични национали - Стивън Перейра (Кабо Верде), Борис Секулич (Словакия) и Едвин Джеси (Гана), а съвсем несъмнено и Витаутас Черниаускас (Литва) ще попадне в този лист. Поради огромния брой повиквателни отборът надали ще играе контрола в паузата, въпреки да имаше такива проекти.

" Тема Спорт "
Първа лига 6 кръг, неделя 26 август  ЦСКА-София 4:0краен резулат  Верея
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР