ЦСКА-София се противопостави на готвеното и вече афиширано предложение на

...
ЦСКА-София се противопостави на готвеното и вече афиширано предложение на
Коментари Харесай

ЦСКА-София е против предложението на Левски да няма гостуващи фенове на дербито

ЦСКА-София се опълчи на готвеното и към този момент афиширано предложение на " Левски " да няма гостуващи почитатели на дербито. " Червените " разпространиха декларация, в която обясниха претекстовете си (виж по-долу).

" Левски " стартира концепцията посредством Наско Сираков и Даниел Боримиров в сряда, а тя бе подхвърлена от разнообразни страни още в неделя и понеделник след случаите със сигнални ракети и друга пиротехника на дуела на националния стадион.

Имаше ранени, в това число служители на реда.

" ПФК ЦСКА застава изрично зад позицията, че почитатели на противникови тимове би трябвало да участват на стадиона по време на дербита. Да! Категорично осъждаме проявата на принуждение във всичките му форми, хвърлянето на бомби, ракети и рискови предмети по противниковата агитка и нееднократно сме призовавали до ексцесии да не се стига. Решението обаче не е да лишиш хиляди поради шепа хулигани ", по този начин стартира позицията на ЦСКА-София.

Клубът продължава с това, че вижда дейна роля от страна на страната, БФС, тимовете и проведените последователи. Лесната алтернатива не е решение, а тичане от отговорност, споделят от Борисовата градина.

" Не можем да приемем, че целият държавен уред не може да се оправи с този проблем при предпочитание. А когато хулиганите бъдат хванати – тежки лични санкции, без опция за анулация и без публично опрощение. Тежки и обективни, идентични за всички, санкции биха били нужни и от страна на Българския футболен съюз ", показва още вицешампионът.



И приканва " БФС да влезе в своята роля не по мним метод, а действително ", по този начин казусът може да бъде изкоренен.

" Вижда ни се несериозно България да остане една от дребното развити страни, която не може да се оправи с казуса на футболното безчинство. Нека дружно покажем, че имаме потенциала, волята и инструментите да изкореним казуса, до момента в който резервираме най-хубавото на футбола - неговите същински почитатели ", приключва позицията на ЦСКА-София.

Можете да видите цялото мнение в линка нагоре.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР