ЦСКА-София се опитва да намери нов отбор на Стойчо Атанасов,

...
ЦСКА-София се опитва да намери нов отбор на Стойчо Атанасов,
Коментари Харесай

Търсят нов отбор на Стойчо Атанасов

ЦСКА-София се пробва да откри нов тим на Стойчо Атанасов, написа " Меридиан Мач ". Защитникът изпадна в недружелюбност след домакинската загуба от Черно море, когато бе свикан непосредствено от почитателите да си събере багажа от " Армията " и да се махне един път вечно. От управлението на клуба се пробваха да го защитят, като най-деен бе основният управител Стойчо Стоилов. Крайният зщаитник не бее картотекиран и за мачовете от Лига Европа, като няма да бъде на терена в дуелите със Зоря (Луганск), а на неговото място бе регистриран испанецът Раул Албентоса.

" Червените " желаят да пратят Стойчо Атанасов чартърен в тим от Първа лига до края на сезона. Засега вариантите са Ботев (Враца), където играе и различен футболист на столичния отбор - Ангел Лясков, и Витоша (Бистрица). Засега обаче няма удостоверение, че тези тимове са склонни да вземат Атанасов и да му подсигуряват задоволително игрово време като титуляр.

При състояние, че бранителят не успее да се уреди с нов тим в елита, то той ще би трябвало да продължи кариерата си във Втора лига. Там най-лесно десният бранител може да продължи да играе в Литекс, само че не е изключено да бъде пратен в чартърен в Нефтохимик, защото е бургазлия, а политиката на " шейховете " е да заагат на играчи главно от морския район. efbet Лига 4 кръг, неделя 4 август  ЦСКА-София 18:45предстои  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР