ЦСКА-София се изправя срещу Ботев (Пловдив) в супердербито от 11

...
ЦСКА-София се изправя срещу Ботев (Пловдив) в супердербито от 11
Коментари Харесай

Ботев на Азрудин с първи труден тест - гостуване на ЦСКА-Соф...

ЦСКА-София се изправя против Ботев (Пловдив) в супердербито от 11 кръг на efbet Лига. Двубоят на " Българска от 19:15 часа ще се организира без почитатели, защото такива не се позволяват на стадиона, поради новите ограничения за битка с ковид, оповестени от регионалната администрация на София.

" Червените " са единственият тим без загуба, като неверна стъпка бе позволена само при късно изравнително попадение за 1:1 със Славия. Селекцията на Стойчо Младенов има и три отсрочени мача, с които могат да си обезпечат удобна преднина пред останалите тимове.

Резултатите на Ботев (Пд) са отлична до този миг и тимът се намира на респектиращата втора позиция в класирането на шампионата с актив от 21 точки. В последните си пет конфликта " канарчетата " те записаха три победи, едно тъждество и една загуба. В последния си турнирен двубой те надиграха с 3:1 вкъщи ФК ЦСКА 1948. Сега на пловдивчани им предстоят същинските мачове от началото на шампионата - ЦСКА-София, Лудогорец (домакин), Локо Сф (гост) и Пирин (гост).

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов няма проблеми със състава. Извън сметките му са само Мено Кох и Бисмарк Чарлс, който ще стартира пълноценни тренировки през идната седмица.

Селекционерът на Ботев Азрудин Валентич също няма огромни кадрови проблеми. Под въпрос до последно бяха Па Конате, Антоан Бароан и Димитър Тонев, само че се чака първите двама да стартират от началото на мача.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР