ЦСКА-София пуска в продажба виртуални билети и за третия си

...
ЦСКА-София пуска в продажба виртуални билети и за третия си
Коментари Харесай

ЦСКА-София пуска в продажба виртуални билети и за третия си домакински мач в Лига Европа

ЦСКА-София пуска в продажба виртуални билети и за третия си домашен мач в Лига Европа против отбора на Б36 (Торшавн) от Фарьорски отстрови. Двубоят от третия квалификационен кръг на шампионата е плануван за 24 септември (четвъртък) от 20:00 часа на стадион " Българска войска " и поради пандемията от ковид ще се играе пред празни трибуни.

" Всички събрани средства от продажбата на виртуалните билети още веднъж ще бъдат предоставени на Академия ЦСКА, с цел да подкрепят развиването на младите гении от детско-юношеската школа на клуба.
Това се случва за четвърти път в историята на отбора ни. При подновяването на пролетния дял от миналия сезон, преди дербито с Локомотив (Пловдив) също бяха пуснати в продажба виртуални пропуски и тогава, единствено за няколко дни нашите последователи закупиха близо 3500 броя на цена от 10 лв.. Преди срещата от първия квалификационен кръг на Лига Европа против малтийския Сиренс пък бяха продадени близо 1500 виртуални билети, а преди мача с БАТЕ (Борисов) близо 2000. Всички събрани средства се подаряват на сметката на Академия ЦСКА за нейната прехрана и възстановяване на материалната база.

Цената на виртуалния билет е 10 лв.. Талоните могат да бъдат закупени от мрежата на БестТикетс, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange и касите на " Арена Армеец ". От през днешния ден се продават и във почитател магазина на " Армията ", оповестиха от клуба.
efbet Лига 6 кръг, неделя 20 септември  ЦСКА-София 2:2краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР