ЦСКА - София пуска днес в продажба календарите за 2023

...
ЦСКА - София пуска днес в продажба календарите за 2023
Коментари Харесай

ЦСКА - София пуска днес календарите за 2023 година

ЦСКА - София пуска през днешния ден в продажба календарите за 2023 година. Това ще се случи в 19.00 часа в онлайн магазина, а от утри и в този на стадион “Българска войска ”.

“Календарите за новата 2023 година, както и още коледни изненади, ще бъдат пуснати в продажба през днешния ден в 19:00 часа в онлайн магазина, а от на следващия ден и във физическия на стадион " Българска войска ".

Идеята за новия календар е разумно продължение на акцията ни за абонаментните карти за сезон 2022/23 година Стремежът ни е да обърнем особено внимание на вас - нашите почитатели, тъй като всички вие сте част от тима.

Всички вие сте ЦСКА.

Избрахме хора с най-различни специалности, възраст, пол и отечество, с цел да покажем образно какъв брой разнообразна и цветна е палитрата от армейски последователи. Участието им в календара, дружно с целия тим на ЦСКА, треньорски щаб, масажисти, лекар, Стойко Сакалиев, бай Добри и Орландо е знак, че всички ние сме едно цяло и че всеки " червен " ентусиаст е " ЕДИН ОТ НАС ".

За настолния календар попитахме всеки един от почитателите " Какво за теб е ЦСКА? ". Отговорите им, които ще намерите изобразени из страниците, илюстрират по превъзходен метод какво таим в сърцата си, когато чуем ЦСКА ”, пишат “червените ” на своя уебсайт.

фотография: cska.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР