ЦСКА-София публикува пълното интервю с Гриша Ганчев, дадено пред служител

...
ЦСКА-София публикува пълното интервю с Гриша Ганчев, дадено пред служител
Коментари Харесай

Гриша Ганчев: С какво да ме купи Наско Сираков? С голия си...

ЦСКА-София разгласява цялостното изявление с Гриша Ганчев, обещано пред чиновник на клуба, по въпроси на последователи, заложени във фейсбук страницата на " алените ".

До ексцентричния за Ганчев и клуба му ход бе прибегнато поради всеобщото неодобрение, изразено и в грозни подиуми измежду почитателите след загубата и бездушната игра против " Левски " на финала на Купата на България.

Именно последното докара до подозрения измежду " алените ", че мачът е бил " даден ". Така този въпрос е измежду най-задаваните.

" Знам двете лица, които пуснаха опорката, че сме продали мача на " Левски ". Но аз не съм като тях да се продавам. С какво да ме купи Наско Сираков? С голия си з....к? Колко пари да ми даде, че да ме купи? Свързвало ме 30-годишно другарство - аз другари нямам, имам положителни познати. Най-добрият ми другар е моето куче Пухчо. Карти да играем с Наско Сираков..., рече Ганчев в офиса си до КАТ.

- Отборът ни е в насипно положение. През пролетта няма по-слаб тим от нашия в цялата измислена Първа лига. Страшната селекция на " Локо " (София) ни изтърва на „ Васил Левски “. " Царете " събрани от прът и въже не можахме да бием. "

Ганчев приказва за грешките, позволени в ръководството, и измененията, които ще бъдат направени, за избора на треньор, бъдещето на тима и стадиона.

Той съобщи, че дружно със съдружника му Юлиян Инджов са дали 80 милиона лв. на ЦСКА-София. Ганчев би подарил заработеното от клуба на индивида, задал въпрос какъв брой е спечелил на " Българска войска ".

Бизнесменът съобщи, че съжалява само за треньорските смени на Стамен Белчев и Нестор Ел Маестро и подлага на критика Стойчо Младенов. Него упрекна за неприятната форма на тима напролет. Без да загатва имена даде да се разбере, че Младенов му изискал пари, с които да купува футболисти. Опроверга го, че е бил изолиран от селекцията.

Всеки един състезател, доведен в Борисовата градина, бил утвърден от треньорите.

" Съжалявам за промяната на Стамен Белчев и на Нестор Ел Маестро. Смених ги да угодим на група от хора, само че тези неща повече няма да се повторят. Когато станеш треньор на ЦСКА, работата ти е от заран до вечер на терена, а не по през целия ден на телефона, срещи с последователи, публицисти. Всички, които минаха през ЦСКА, къде са в този момент? Моя неточност е, че не съм уцелил на треньор до момента. Но рано или късно ще уцеля на треньор ", сподели Ганчев.

Очаквайте детайлности.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР