ЦСКА-София публикува изявление на своя официален сайт по повод наложените

...
ЦСКА-София публикува изявление на своя официален сайт по повод наложените
Коментари Харесай

ЦСКА-София с изявление за наказанията на Бодуров и Малинов, обяви какви действия ще предприеме

ЦСКА-София разгласява изказване на своя формален уебсайт във връзка наложените от УЕФА санкции на Николай Бодуров и Кристиян Малинов. Червените оповестяват, че ще апелират глобата на бранителя.

" Европейската футболна централа изпрати публично писмо до ЦСКА, в което уведомява клуба ни, че бранителят Николай Бодуров и халфът Кристиян Малинов са със спрени спортни права за 3 мача.

Санкцията е наложена поради директните червени картони, които бяха дадени на двамата ни футболисти след последния съдийски сигнал на мача сред Рига и ЦСКА в Латвия на 19 юли, който спечелихме след осъществяване на дузпи и се класирахме за втория квалификационен кръг на Лига Европа.

Във видеоматериалите, които бяха публикувани след спречкването сред играчи на Рига и ЦСКА, не се вижда нарушение на Бодуров. Поради тази причина клубът ни апелира наказването на капитана и имаме вяра, че УЕФА ще прегледа обширно видеоматериалите, които ЦСКА даде и ще понижи наложената глоба.

Бодуров и Малинов не взеха присъединяване в мача против Адмира Вакер поради алените картони в Рига. Тиаго Родригес, който беше изпъден в Латвия след два жълти картона, изтърпя наказването си и ще бъде разполагаем на Нестор Ел Маестро за реванша в Австрия ", написа на уеб страницата на ЦСКА-София.
Първа лига 2 кръг, неделя 29 юли  Витоша (Бистрица) 0:2краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР