ЦСКА - София продължава да работи усилено по трансера на

...
ЦСКА - София продължава да работи усилено по трансера на
Коментари Харесай

ЦСКА - София изпрати първа оферта за Бирк Риса

ЦСКА - София продължава да работи интензивно по трансера на централния бранител Бирк Риса. Твърди се, че " алените " са набелязали футболиста на Молде и вършат всичко по силите си да го доведат на " Българска войска "

Риса е на 25 години и е с по-силен ляв крайник. Неговият контракт изтича след 9 месеца и това дава късмет на ЦСКА - София да го измъкне против по-скромна сума от действителната му цена.. Поради тази причина столичният гранд желае да изпревари съперниците за Риса и да завърши прехвърлянето му още преди лятото.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Скандинавецът към този момент се е схванал за заплатата си с водача в родното състезание, само че договарянията сред ЦСКА - София и Молде занапред навлизат в същината си. От " Гонг " настояват, че " алените " към този момент са изпратили първата си оферта зо норвежкия отличник и чакат отговор. Припомняме също, че Риса е клиент на организацията, която съставлява и Джонатан Линдсет и Дауда Бамба от състава на " алените ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР