ЦСКА-София приема Витоша Бистрица днес от 19 часа в 1/8-финал

...
ЦСКА-София приема Витоша Бистрица днес от 19 часа в 1/8-финал
Коментари Харесай

ЦСКА-София ще показва ново лице за Купата

ЦСКА-София приема Витоша Бистрица през днешния ден от 19 часа в 1/8-финал за Купата на България. Възпитаниците на треньора Нестор Ел Маестро нямат право на неточност против " бистришките тигри ", откакто разочароваха почитателите си с играта и резултата в последния турнирен мач против Берое (1:1).

Очакванията са Ел Маестро да извърши три промени по всички линии. На вратата ще застане хърватинът Стипица, който игра и в 1/16-финала против Монтана. Шанс за поява от първата минута ще получат Кристиян Малинов и Станислав Манолев. В предни позиции също ще настъпят промени. Очаква се Евандро да попадне измежду 11-те, който ще си партнира с Али Соу.

Съперникът от Бистрица предизвести да не бъде подценяван, въпреки да уточни, че приоритет им е дуелът за шампионата в събота против Дунав. Витоша ще излезе с много от запасите, а в състава на Росен Кирилов има и двама контузени - Долапчиев и Мутафчийски.

За последно двата отбора играха на 29 юли, когато ЦСКА-София победи с 2:0 на националния стадион " Васил Левски ". " Червените " са в серия от 12 следващи победи на " Българска войска ", която е малко евентуално да бъде спряна през днешния ден.
Вероятни сформира :
ЦСКА-София: Стипица, Манолев, Перейра, Чорбаджийски, Лясков, Бикел, Малинов, Жоржиньо, Джеси, Евандро, Соу.
Витоша Бистрица: Георгиев, Гочев, Милчев, Купенов, Цанков, Амзин, Узунов, Вълчанов, Кутев, Христов, Милев.
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР