ЦСКА - София приема Черно море в четвъртфинален двубой от

...
ЦСКА - София приема Черно море в четвъртфинален двубой от
Коментари Харесай

ЦСКА - София продължава похода за Купата със сблъсък срещу Черно море на Армията

ЦСКА - София приема Черно море в четвъртфинален дуел от шампионата Sesame Купа на България. Мачът на стадион " Българска войска " е от 20:00 часа и ще бъде управителен от Георги Димитров. 

" Червените " са устремени към четвърти следващ край в конкуренцията, а това минава през триумф против " моряците " и премахване на възможен предстоящ противник на полуфиналната фаза. ЦСКА - София ще опита да отстрани 15-и следващ конкурент за Купата. Отборът е в серия от три поредни финала, от които завоюва единствено един. 
 Майкъла: ЦСКА ще бие Черно море, другите мачове са много заплетени Майкъла: ЦСКА ще бие Черно море, другите мачове са много заплетени
В този интервал днешните домакини към този момент са отстранявали Черно море за Купата - още веднъж на " Армията ". Това се случва през 2021 година, когато " алените " след това печелят и трофея. 

Варненци не са достигали до полуфиналите в конкуренцията от сезон 2014/2015, когато, водени от Никола Спасов, се оправиха с Локомотив (Пловдив), а в борбата за трофея реализираха извънреден поврат против Левски и победиха. 

През актуалната акция отборът на Саша Илич в профил Гигант (Съединение), след дузпи, и Септември (София). " Моряците " пък стигнаха до тази фаза след победи против Литекс и Локо (Пловдив). 

Двата противника изиграха по една контрола по време на паузата за националните тимове. ЦСКА - София приключи наедно със Спортист (Своге), до момента в който Черно море се наложи над Созопол с 3:0. В efbet Лига столичани на два пъти победиха отбора на Илиан Илиев. 
25  ЦСКА-София - Черно море
Илич няма да може да разчита на Жеферсон, който изтърпява наказване поради насъбрани картони. Под въпрос за срещата е Иван Турицов, който възобнови пълноценни тренировки след контузията си в коляното, само че може да бъде съхранен за турнирните мачове. 
 Бразилец попадна за първи път в групата на Черно море, Илиан Илиев избра играчите за мача с ЦСКА - София Бразилец попадна за първи път в групата на Черно море, Илиан Илиев избра играчите за мача с ЦСКА - София
Черно море ще бъде без контузените Николай Златев, Ангел Ангелов и Едгар Пашеко, както и Матеус Машадо, чиито документи към момента не са подготвени. Добрата вест за Илиан Илиев е включването на бразилеца Мишаел Алвес, който попадна за първи път в групата на варненци. Васил Панайотов се завръща след изтърпяно наказване.

Sesame Купа на България, 1/4-финал:

ЦСКА - СОФИЯ - ЧЕРНО МОРЕ

Вероятни сформира:

ЦСКА - СОФИЯ (3-4-1-2): Евтимов; Кох, Матей, Х. Петров; Гарсес, Кареасо, Линдсет, Вион; Хайнц; Морено, Туфегджич

ЧЕРНО МОРЕ (4-2-3-1): Дюлгеров; В. Попов, Атанасов, Дробаров, Панов; Панайотов, Велев; Фернандес, Сула, А. Василев; Иса 

НАЧАЛО: 20:00 часа
СТАДИОН: " Българска войска ", София
СЪДИЯ: Георги Димитров

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР