ЦСКА-София преживя поредния си кошмар.От претендент за шампионската титла до

...
ЦСКА-София преживя поредния си кошмар.От претендент за шампионската титла до
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 изхвърли ЦСКА-София от Европа. Фенове прекъснаха мача

ЦСКА-София претърпя следващия си призрачен сън.

От кандидат за шампионската купа доникъде на шампионата, „ армейците “ в последна сметка даже не можаха да се класират за европейските шампионати. В баража за Лигата на конференциите те бяха надиграни и победени с 2:0 от адашите си от ЦСКА 1948.

Така сезонът за „ алените “ ще бъде запомнен като един от най-кошмарните в тяхната история.

Като за похлупак почитатели на ЦСКА-София прекратиха мача за към половин час, откакто нахлуха на терена, трошиха и се биха с полицията. Това сигурно ще донесе тежко наказване за тима.

Преди мача БФС за следващ път поряза ЦСКА-София, като отхвърли да преразгледа прекалено строгото наказване от 5 мача против титулярния им вратар Густаво Бусато. Така на вратата пази резервата Димитър Евтимов.

Мачът се игра на националния стадион „ Васил Левски “. Там ЦСКА-София семейства, до момента в който подвига новия си стадион.

„ Армейците “ започнаха мача с 1-2 положителни офанзиви, само че те не донесоха резултат. Гостите от ЦСКА 1948, които играха в този мач в бяло, последователно овладяха самодейността. Те откриха резултата с гол на Предраг Пишчевич в 30-ата минута.

Две минути по-късно Християн Петров вкара за ЦСКА-София. Голът му обаче бе анулиран след консултация с ВАР. Отсъдено бе, че той е бил в засада при центрирането на топката.

В 53-ата минута Педриньо вкара за 2:0 от директен свободен удар. Резервата Евтимов несъмнено носи виновност за това попадение с нескопосаната си интервенция.

Не стига това, ами в 87-ата минута ядосани почитатели на ЦСКА-София нахлуха от бранш " Г " на терена. Те размахваха пръчки, тояги и бутилки и ги хвърляха по който им попадне. Стигна се до интервенция на полиция и арестуването на най-буйните ентусиасти.

Някои даже се покатериха по покривите на тунелите към съблекалните и се опитваха да ги пробият, като скачаха върху тях.

Полицай пострада след стълкновения с последовател и бе откаран с кола за спешна помощ.

Полицаи обляха с водни струи други почитатели, които желаеха да нахлуят на терена.

В последна сметка двата тима се върнаха и доиграха оставащите няколко минути.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР