ЦСКА-София представи първите проекти за новия стадион, като червените споделят,

...
ЦСКА-София представи първите проекти за новия стадион, като червените споделят,
Коментари Харесай

ЦСКА-София представи проекти за новия стадион, очаква съвместна работа с държавата

ЦСКА-София показа първите планове за новия стадион, като " алените " споделят, че им следва сериозна взаимна работа с страната и Столична община.

Ето какво пишат " алените " на страницата си във " Facebook ":



Армейци,

главните акционери в клуба Гриша Ганчев и Юлиан Инджов започнаха разглеждането на плановете за нов съвременен стадион. В четвъртък две компании презентираха пред тях своите концепции за бъдещето оборудване на ЦСКА. Това са компания " Вамос " с проектант Георги Савов (снимки 1 и 2) и компания " Design Initiatives " с началник на екипа проектант Владо Вълков (снимки 3 и 4). Те срещнаха притежателите на клуба с архитектурните проекти и строителните решения. В момента огромният план е на равнище " предпроектно изследване ". Предстоят нелеки процедури в бъдеще с изключение на по избора и утвърждението на офертите, по този начин и най-много по координиране и сериозна взаимни работа с страната и Столична община.



С разрешението на създателите и по избор на Гриша Ганчев и Юлиан Инджов, предоставяме постъпилите на този стадий оферти на вниманието на многочислените червени последователи. Идната седмица следва разглеждането на още един план от трета компания.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР