ЦСКА-София представи отбора пред своята публика в контрола с Берое

...
ЦСКА-София представи отбора пред своята публика в контрола с Берое
Коментари Харесай

ЦСКА-София представи отбора с 1:0 срещу Берое без лошия Бербатов

ЦСКА-София показа тима пред своята аудитория в контрола с Берое на " Армията ". " Червените " победиха 1:0 с дежурния гол на Каранга. За гостите не се появи Димитър Бербатов, който беше остро атакуван от най-силната формация в бранш " Г " - " Анималс ".

Бербо, който се поразкърши в предходни инспекции на заралии, избра да не основава напрежение и по този начин в Борисовата градина беше безшумно и умерено. На Митко му стигат плювните и псувните от преди 17 години.

Преди срещата " алените " показаха тима за новия сезон, най-вече овации получиха Божидар Чорбаджийски, единственият футболист с " червен " ген на терена, домакинът на отбора - бай Добри и треньорът Стамен Белчев.

Иначе ЦСКА-София не впечатли изключително. Голът на Каранга беше единственото чисто състояние преди почивката. След нея нямаше и толкоз.

Гостите пропиляха две-три отлични благоприятни условия. Те получиха и червен картон след дивотия на Борислав Цонев, някогашен последовател на ЦСКА, след това футболист на Левски. Съдията обаче разреши Боби да бъде сменен.

Преди срещата на " Армията " се подвигна страхотна пушилка против медийната политика. Знакови лица от обслужването в тази тенденция бяха разкарани при феновете. Други недоволстваха, че хлябът и ножът при правенето на уеб страницата е даден на фамилна компания, която никой на ЦСКА не беше чувал до предишното лято.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР