ЦСКА - София прави всичко възможно да вдигне ганаеца Бисмарк

...
ЦСКА - София прави всичко възможно да вдигне ганаеца Бисмарк
Коментари Харесай

ЦСКА - София вдига Канцлера за финала с Левски

ЦСКА - София прави всичко допустимо да вдигне ганаеца Бисмарк Чарлс за финала за Купата на България против Левски, написа „ Тема спорт “. Нападателят се оплаква от разтежение, което му попречи да вземе присъединяване в последните три срещи на “червените ”. Именно той се трансформира в воин за алена България в миналогодишната борба за трофея, когато негов гол през втората част бе задоволителен за успеха с 1:0 над Арда.
 Сериозни ограничения в Разград преди Лудогорец - ЦСКА - София Сериозни ограничения в Разград преди Лудогорец - ЦСКА - София
През тази акция обаче 20-годишният футболист непрекъснато е унизен от контузии и по този начин и не съумява да навлезе в игрови темп, като не е съумял да се разпише нито един път, а вместо това профука най-чистите благоприятни условия при издънките с Локомотив София (1:1) и Царско село (0:0). За възобновяване на Канцлера се грижат освен физиотерапевтите на ЦСКА - София, само че и лекар, който от „ Армията “ са заели точно поради контузията на ганаеца.

За днешното посещение в Разград Алън Пардю ще може да разчита на Кайседо и Кръстев за върха на офанзивата, като “червените ” ще търсят първо попадение под управлението на британеца след 0:0 против Левски и 0:2 против Славия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР