ЦСКА (София) поведе с 2-0 победи в полуфиналната серия срещу

...
ЦСКА (София) поведе с 2-0 победи в полуфиналната серия срещу
Коментари Харесай

ЦСКА поведе с 2:0 победи в полуфиналната серия срещу Нефтохимик

ЦСКА (София) поведе с 2-0 победи в полуфиналната серия против Нефтохимик в държавното състезание при мъжете. След като през вчерашния ден взеха триумфа в пет гейма, през днешния ден армейците завоюваха с 3:1 (12:25, 25:23, 25:20). В серията се играе до три победи в пет мача, като идната борба е на 15-и април от 17.00 часа.

ЦСКА, който на четвъртфинала в профил другия тим от Бургас - Дея Спорт, в този момент може да завърши полуфинала на Велика събота.

Гостите играха доста едва в първия гейм и като че ли не бяха въобще в курса на мача, откакто го изгубиха единствено с 12 маркирани точки. Решителната част в срещата беше втората, която ЦСКА взе с 25:23. След средата на гейма Нефтохимик водеше с 20:17, само че ЦСКА вкара пет следващи точки и обърна хода на срещата. Бургазлии изравниха при 23:23 след офанзива на Балабанов и неточност при начален удар на Симеонов, само че две следващи неточности на Чалъков и Аксел Трухчев изравниха частите.

В третата част столичани взеха задатък през цялото време, само че Нефтохимик изравни при 17:17 и при 19:19. Тогава още веднъж на сцената излезе Димитър Димитров, който с две сполучливи офанзиви докара гейма до мач-бол - 24:22. Четвъртият гейм се трансформира в рецитал на гостите и най-много на Димитър Димитров, който приключи в последна сметка с 24 точки. 12 добави Александър Симеонов.

За домакините най-резултатен беше Аксел Трухчев с 20, а Матей Михайлович вкара 13. Но силата на ЦСКА беше най-много на мрежата, където те завоюваха 23 точки в мача против единствено 8 за бургазлии.

По-късно през днешния ден е втората полуфинална среща сред Хебър (Пазарджик) - първенец от предходната година, и Левски (София).
 В Хебър точат ножа на Левски
В Хебър точат ножа на Левски

Камило Плачи поздрави играчите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР