ЦСКА (София) поведе с 2-0 победи в полуфиналната серия срещу

...
ЦСКА (София) поведе с 2-0 победи в полуфиналната серия срещу
Коментари Харесай

Атанас Петров: Дано да стигнем и до 5-и мач

ЦСКА (София) поведе с 2-0 победи в полуфиналната серия против Нефтохимик в държавното състезание при мъжете.

След като през вчерашния ден взеха триумфа в пет гейма, през днешния ден армейците завоюваха с 3:1 (12:25, 25:23, 25:20).

В серията се играе до три победи в пет мача, като идната борба е на 15-и април от 17.00 часа.
 ЦСКА още веднъж шокира Нефтохимик в Бургас и е на триумф от край в НВЛ ЦСКА още веднъж шокира Нефтохимик в Бургас и е на триумф от край в НВЛ
ЦСКА, който на четвъртфинала в профил другия тим от Бургас – Дея Спорт, в този момент може да завърши полуфинала на Велика събота.

“Започнахме добре. Играхме мъжки. Разковничето беше във втория гейм - допуснахме доста персонални неточности, цели 11. Това оказа въздействие. След това не издържахме душевен. Продължаваме напред, ще се борим. Горе главите, тъй като играем добър волейбол.

В момента всичко е на психическа основа - който си има вяра повече, той е по-успешен. В последните два гейма това беше тимът на ЦСКА.

Малките обстановки вземат решение тези мачове, отговорността е огромна, дублирам се, само че очевидно не устояваме и не съумяваме да се преборим във значимите моменти. Сега мислим за идващия мач в София, нека да стигнем и до 5-и ”, съобщи старши треньорът на Нефтохимик Атанас Петров.

Снимки: NVL/Startphoto.bg

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР