ЦСКА (София) поведе с 2-0 победи в полуфиналната серия срещу

...
ЦСКА (София) поведе с 2-0 победи в полуфиналната серия срещу
Коментари Харесай

Александър Попов: Нефтохимик е много класен отбор! Сега мислим за следващия мач

ЦСКА (София) поведе с 2-0 победи в полуфиналната серия против Нефтохимик в държавното състезание при мъжете. След като през вчерашния ден взеха триумфа в пет гейма, през днешния ден армейците завоюваха с 3:1 (12:25, 25:23, 25:20). В серията се играе до три победи в пет мача, като идната борба е на 15-и април от 17.00 часа.

ЦСКА, който на четвъртфинала в профил другия тим от Бургас – Дея Спорт, в този момент може да завърши полуфинала на Велика събота.
 ЦСКА още веднъж шокира Нефтохимик в Бургас и е на триумф от край в НВЛ ЦСКА още веднъж шокира Нефтохимик в Бургас и е на триумф от край в НВЛ
“За нас основният миг в мача беше, че не клюмнахме макар слабия първи гейм. Отборът на Нефтохимик е доста класен, потвърдили са го през годините и през този сезон, само че желая да поздравя моите момчета, че съумяха да се съберат и да продължат напред спокойни. Безкрайно впечатлен съм от тяхното държание, от характера, който демонстрираха. Сега серията се мести в София, само че няма да имаме тъкмо домакинско преимущество, защото няма да играем в нашата зала. Минахме през какви ли не премеждия в последните години, против какви ли не тимове. Кое е забавното в спорта? Това, че макар перипетиите, си равносилен. Това е премията за момчетата; за хората, които не се отхвърлят. Сега обаче мислим за идващия мач ”, съобщи наставникът на ЦСКА Александър Попов.

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР