ЦСКА-София постигна пета победа от началото на сезона – 2:1

...
ЦСКА-София постигна пета победа от началото на сезона – 2:1
Коментари Харесай

ЦСКА-София би 2:1 в Пловдив, удариха Ел Маестро

ЦСКА-София реализира пета победа от началото на сезона – 2:1 над Ботев Пловдив като посетител. Червените стигнаха до триумфа с попадения на Джонатан Линдсет и на Дюкенс Назон. В края за жълто-черните вкара Константинос Балоянис.

ЦСКА-София краткотрайно изпревари Левски на третата позиция в класирането с 18 точки. Сините имат две по-малко, само че и мач по-малко. Ботев остава на 11-ото място с 9 точки, колкото имат Локомотив София и.

Софиянци откриха резултата в 21-ата минута. Фаетон напредна по левия фланг и върна към точката за дузпа, а Линдсет засече в долния десен ъгъл за 0:1. В 32-ата минута играчите на Нестор Ел Маестро имаха искания за дузпа за нарушаване против Тобиас Хайнц. Реферът Георги Давидов обаче не даде такава. Шест минути по-късно домакините стигнаха до първия си прецизен удар, дело на Самуел Акере.

В 41-ата минута ЦСКА-София провежда нова рискова офанзива отляво. Линдсет центрира, Назон стреля в гредата, след което Иван Турицов осъществя второ попадение. То обаче не беше зачетено поради засада.

В началото на втората част на два пъти мачът бе преустановяван поради пуснати димки от почитателите на Ботев. Червените получиха дузпа в 66-ата минута за игра с ръка на Антоан Бароан. Зад топката застана Дюкенс Назон, който удвои задатъка на своя отбор – 0:2. Това е шести гол за него през сезона.

В 79-ата минута Ивелин Попов изведе Константинос Балоянис отляво и гръцкият краен бранител не остави шансове на Густаво Бусато с мощен удар в горния ляв ъгъл – 1:2. За Балоянис това е първо попадение с екипа на Ботев.

Заради забавянето при започване на втората част основният арбитър даде 11 минути продължение на дуела. След края му Нестор Ел Маестро беше ударен с нкякакъв предмет от публиката и се свлече на земята. Треньорът на алените обаче се изправи без сериозен проблем.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР