ЦСКА-София посреща ЦСКА 1948 в двубой от 14-ия кръг на

...
ЦСКА-София посреща ЦСКА 1948 в двубой от 14-ия кръг на
Коментари Харесай

Напечен сблъсък на Армията

ЦСКА-София посреща ЦСКА 1948 в дуел от 14-ия кръг на efbet Лига. Срещата е от 19:00 часа на " Българска войска ", а домакините ще търсят трети следващ турнирен триумф, с който да се приближат до водачите в класирането Локомотив (Пловдив) и Лудогорец. " Червените " сигурно ще са изтощени след мача с Йънг Бойс в Лига Европа, само че не могат да си разрешат неверна стъпка, а и за старши треньора Бруно Акрапович е значимо да дебютира с победа в шампионата.

ЦСКА 1948 беше в добра серия, само че в последните си два мача взе единствено 1 точка - 0:3 против Лудогорец и 0:0 против Локо (Пд). Новаците са 6-и в класирането и даже могат да изпреварят днешния си противник, в случай че завоюват на " Армията ". Напрежението сред двата клуба сигурно ще внесе спомагателна конспирация в дуела. През есента ЦСКА 1948 поведе с 2:0, само че ЦСКА-София изравни и беше покрай цялостен поврат.

Акрапович даде да се разбере, че твърдо ще постанова обичаната си скица с трима бранители. Довечера той още веднъж ще гласоподава доверие на Валентин Антов, Петър Занев и Юрген Матей, а по двата фланга ще играят Греъм Кери и Брадли Мазику даде два негативни теста за COVID-19 и няма спънка да излезе на терена. Промяна се чака под рамката, където Димитър Евтимов ще размени Густаво Бусато. Тиаго Родригес, Амос Юга и Юнус Санкаре ще работят в средата на терена, а офанзивата ще водят Али Соу и Джером Синклер.

Пламен Гълъбов и Енрике Рафаел сигурно пропущат мача, а Жеферсон има късмет да се появи като запаса. На пейката ще останат Иван Турицов, Стефано Белтраме, Георги Йомов, Адалберто Пеняранда и Ахмед Ахмедов.

За ЦСКА 1948 няма да играе осъденият Венцислав Василев. Другият отсъстващ ще е младежкият национал Георги Русев. Мартин Камбуров ще търси следващия си гол в елита, а другите офанзивни оръжия на гостите ще са Галин Иванов и Даниел Младенов, който вкара 4 попадения в последните си 4 мача против ЦСКА-София. Сред запасите ще е някогашният национал Ивайло Чочев.

ЦСКА-София рядко бърка вкъщи против новаци. За последно това се случи против Верея през 2016 година - 1:1. Този резултат докара до уволнението на тогавашния треньор Едуард Йорданеску.

efbet Лига - 14 кръг:

ЦСКА-СОФИЯ - ЦСКА 1948

Вероятни сформира:

ЦСКА-СОФИЯ (3-4-1-2): Д. Евтимов; В. Антов, Ю. Матей, П. Занев; Г. Кери, А. Юга, Т. Родригес, Б. Мазику; Ю. Санкаре; А. Соу; Дж. Синклер
Старши треньор: Б. Акрапович
ЦСКА 1948 (4-2-3-1): Д. Наумов; С. Александров, С. Петров, Д. Пиргов, Л. Марин; Шопов, Юсеин; Д. Младенов, Топузов, Г. Иванов; М. Камбуров
Старши треньор: К. Петров

СЪДИЯ: Петър Костадинов
СТАДИОН: " Българска войска "
НАЧАЛО: 19:00 часа

efbet Лига 14 кръг, събота 28 ноември  ЦСКА-София 18:00  ЦСКА 1948
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР