ЦСКА - София получи добри новини няколко дни преди вечното

...
ЦСКА - София получи добри новини няколко дни преди вечното
Коментари Харесай

ЦСКА - София вдигна Вион за дербито

ЦСКА - София получи положителни вести няколко дни преди безконечното дерби с Левски. Вчера на цялостни обороти със съотборниците си тренира Тибо Вион. Универсалният войник на “армейците ” ще бъде подготвен за конфликта в понеделник и ще може да бъде употребен от треньора Саша Илич като титуляр. 

Французинът бе сменен наложително още в 30-ата минута на мача със Славия, откакто получи тежък удар в региона на ребрата. Заради мощната болежка той бе откаран в болница, а прогнозите не изглеждаха положителни. В последна сметка направените рентгенови фотоси демонстрираха, че няма строшаване, а единствено наблягане. 

Вион тренира на омекотен режим в сряда, само че през вчерашния ден се включи пълноценно в заниманието на тима и сигурно ще е подготвен за дербито със “сините ”. 
 На “Армията ” си отдъхнаха за Вион На “Армията ” си отдъхнаха за Вион
Французинът е доста скъп за Илич с умеенето си да играе на няколко позиции. По хипотеза той е десен бранител, само че нееднократно се е представял на равнище и в предмостието на защитата, както и на левия фланг. В момента корав титуляр на този пост е Брадли де Нойер, само че не е изключено Вион да бъде изместен в центъра, а против Левски като десен халф-бек да работи Маурисио Гарсес. 

Саша Илич ще вземе крайното си решение в последната подготовка на отбора в неделя. Ако Вион още веднъж стартира на десния фланг, Гарсес ще си партнира с Назон в офанзива. 

“Тема Спорт ”

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР