ЦСКА-София победи Локомотив (София) в мач от междинния 11-и кръг

...
ЦСКА-София победи Локомотив (София) в мач от междинния 11-и кръг
Коментари Харесай

ЦСКА-София надделя над Локомотив и записа четвърта поредна победа в efbet Лига

 Efbet2023 Horizontal
ЦСКА-София победи Локомотив (София) в мач от междинния 11-и кръг в efbet Лига и записа четвърта поредна победа в родния хайлайф. На стадион " Българска войска " " алените " нямаха особени усложнения и надвиха над столичните " железничари " с 2:0 

И двата гола за успеха на " армейците " вкара Майкъл Естрада, който беше прецизен в 40-ата и 45-ата минута. За еквадореца това бяха и първи две попадниея с екипа на " алените ". 

С триумфа ЦСКА-София се изкачва до четвъртото място в класирането с 21 точки в актива си - на 1 от третия Левски. От своя страна Локомотив е 14-и в таблицата с 9 пункта в сметката си. 

За " армейците " предстоят два доста значими мача. Тимът на Нестор ел Маестро гостува на Локомотив (Пловдив) в понеделник (2 октомври), а 5 дни по-късно излиза против Левски във безконечното дерби на 7 октомври от 14:45 часа.

Локо (София) пък ще има тежката задача да спре мощната серия на Черно море, като двата отбора ще играят един против различен в неделя (1 октомври) на стадиона в квартал Надежда.

Още спортни вести вижте във видеото:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР