ЦСКА - София плати над 1,6 млн. лева, ФИФА вдига

...
ЦСКА - София плати над 1,6 млн. лева, ФИФА вдига
Коментари Харесай

Георги Атанасов: Положителните промени в ЦСКА са налице

 ЦСКА - София заплати над 1,6 млн. лв., ФИФА подвига възбраната ЦСКА - София заплати над 1,6 млн. лв., ФИФА подвига възбраната
" Струва ми се, че така наречен проведени последователи въпреки всичко би трябвало да успокоят ненапълно пристрастеностите и да заложат на здравия разсъдък. Да преценяват в какво положение и къде беше единствено преди шест-седем години. Какво се случи от този момент насам. На каква цена и в какви условия. При каква вътрешна и интернационална конюктура. И да преценяват в последна сметка дали две следващи влизания в групите на европейските шампионати не заслужават по-висока оценка паралелно с дълготрайна серия от победи във Вечното дерби и сполучливи прехвърляния на открито и във вътрешността. Затова и приканвам най-радикалните " глави " в бранш " Г " два и три пъти да помислят, преди да приказват за протести, тъй като по този метод бойкотират себе си, в случай че в действителност е идея на живота им ", сподели Атанасов пред " Тема Спорт ".
 ЦСКА - София се разделя с Вилдсхут ЦСКА - София се разделя с Вилдсхут
" Положителните промени от позиция на ръководството на тима и клуба са налице. Активизира се комуникацияа сред управление и почитатели, явен е стремежът да бъдат взет под внимание техните искания. Но е нужно време и самообладание, то ще реши всички проблеми на и хубавите неща ще се случат ", счита още тогавашният основен редактор на " Меридиан Спринт ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР