ЦСКА-София оповести официално раздялата си с бранителя Раул Албентоса. От

...
ЦСКА-София оповести официално раздялата си с бранителя Раул Албентоса. От
Коментари Харесай

ЦСКА-София благодари на Албентоса

ЦСКА-София оповести публично раздялата си с бранителя Раул Албентоса. От клуба благодариха на бранителя през формалния си уебсайт:
" Армейци,

клубът ни се раздели по взаимно единодушие с бранителя Раул Албентоса. При по този начин стеклите се условия с прекратяването на шампионата, футболистът прояви схващане и правилно се разбра с управлението да се прибере в родината си.

„ Благодарим на Раул за всичко, което даде за ЦСКА. Макар и единствено за няколко месеца, той бързо завоюва благосклонностите на всички почитатели и уважението на съотборниците си със своята всеотдайна игра и пристрастеност на терена. Изключителен експерт и персона, от който младите момчета в тима научиха доста. Разделяме се като другари и той постоянно е добре пристигнал още веднъж при нас. Пожелаваме му триумф отсега нататък! “, обявиха от клуба.

Раул Албентоса дебаркира на " Армията " през миналато лято и единствено след няколко тренировки дебютира сполучливо в реванша против Осиек. За армейците някогашният бранител на Ла Коруня изигра 15 мача като титуляр в Първа лига, в които означи 2 гола, както и записа 3 дуела в евротурнирите ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР