ЦСКА-София официално обяви раздялата с халфа Стефано Белтраме. Новината за

...
ЦСКА-София официално обяви раздялата с халфа Стефано Белтраме. Новината за
Коментари Харесай

ЦСКА-София официално обяви раздялата с Белтраме

ЦСКА-София публично разгласи раздялата с халфа Стефано Белтраме. Новината за това се появи ден преди дербито с Левски, а малко след неговия край тя бе доказана на формалния уебсайт на " алените ".

" Армеици, ЦСКА се раздели по взаимно единодушие с италианския полузащитник Стефано Белтраме. Халфът се прибира в родината си за коледните празници, след което ще стане ясно къде ще продължи кариерата си.

Белтраме дебаркира на " Армията " през месец февруари тази година от италианския гранд Ювентус и записа с алената фланелка 31 мача, в които означи 4 попадения и направи две асистенции.

Ръководството и спортно-техническия щаб благодарят на Белтраме за труда, професионализма, отзивчивостта и позитивизма, които тои показва във всичките си прояви, както на зеления терен, по този начин и отвън него.

Пожелаваме му здраве и доста професионални триумфи в бъдещите му футболни провокации!

НА ДОБЪР ЧАС! ", написа в публично известие на уеб страницата.

На раздаля пък самият Белтраме написа на своя профил в Инстаграм: " Още една глава отмина. Беше чест за мен да носи тази фланелка. Искам на благодаря на ЦСКА. Искам да благодаря на щаба и на моите съотборници, които ми помагаха ", написа той.

" И желая да благодаря на Върховен административен съд, невероятните почитатели, които бяха непрестанно до нас, макар сложния обстановката с вируса. Никога няма да ви не помни ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР