ЦСКА - София очаква конкурса за базите, ползвани в годините

...
ЦСКА - София очаква конкурса за базите, ползвани в годините
Коментари Харесай

ЦСКА плаща големи суми за базите, а не играе на "Олд Трафорд", заяви Пламен Марков

ЦСКА - София " чака състезанието за базите, употребени в годините от банкрутиралото ПФК ЦСКА АД, с вярата, че ще получи по-добри условия. Това съобщи спортният шеф Пламен Марков при подписването на контракта с " Аджъбадем сити клиник ".

" Очакваме решението на ММС, с цел да получим базите на преференциални условия, които са по-добри от сегашните. Това обаче не зависи от нас, макар желанието ни въпросът да бъде по-скоро позволен, с цел да продължим с развиването на тези бази. ЦСКА е единственият клуб, който заплаща наем за прилагане на базите си. Това са едни доста съществени суми, а ние не плащаме наем за " Олд Трафорд ", сподели Марков.

Той посочи, че управлението на клуба е направило огромен ремонт в Панчарево, където тимът се завърна за подготвителния си развой. " Нашите притежатели трябваше да стартират от безспорната нула и да влагат значими средства, с цел да може базите сега да се употребяват. "

Спортният шеф посочи, че под " преференциални условия " има поради " този наем да бъде в действителни измерения, тъй като сме сложени в неподходяща конкуренция по отношение на останалите тимове от София ". " Трябва да плащаме тези пари, вместо те да отиват за нашите тимове. Затова споделям, че тези наеми би трябвало да бъдат действителни. ЦСКА заплаща съществени средства всеки месец за използването на базите. Искаме този въпрос да се реши, тъй като той бави част от ремонтните действия на Панчарево. "

В средата на февруари " ЦСКА - София " разгласи, че заплаща над 100 хиляди лв. на месец за използването на стадион " Българска войска " и базата в Панчарево.

Интерес към състезанието за базите има и " ЦСКА 1948 ", който се състезава в Трета лига. Аматьорският клуб изрази терзания за напън против спортния министър Красен Кралев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР