ЦСКА-София обяви, че е продал нападателя Дюкенс Назон на турския

...
ЦСКА-София обяви, че е продал нападателя Дюкенс Назон на турския
Коментари Харесай

ЦСКА-София продаде голмайстора си в Турция

ЦСКА-София разгласи, че е продал нападателя Дюкенс Назон на турския " Кайзериспор ". Параметри по договорката не се афишират.

За сезон и половина Назон изигра 62 мача и осъществя 27 гола за " алените ". Той е водещ изпълнител на отбора и този шампионат със 7 попадения.

ЦСКА-София най-сетне съумя да трансферира " деветката ". През лятото клубът притегли Майкъл Естрада и Данило Асприля, а Назон бе пред прекосяване в различен тим, само че в последна сметка това не се случи и той остана на " Българска войска ".

Тази зима хаитянинът беше покрай кипърския " Пафос ", като даже отпътува за Острова на Афродита, само че не се разбра с клуба за персоналните си условия.

Имаше и други претенденти за Назон, в това число от Русия, само че той се озова в турския хайлайф. " Кайзериспор " е 13-и от 20 тима.

Очаква се Дюкенс Назон да бъде сменен от завърналия се Фернандо Каранга. Бразилецът не е играл дълго и неотдавна стартира да тренира, занапред ще се види дали ще е толкоз ефикасен, както в предишното.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР