ЦСКА - София не порпусна да честити рождения ден на

...
ЦСКА - София не порпусна да честити рождения ден на
Коментари Харесай

ЦСКА - София честити на Йорданка Христова и Хидиуед

ЦСКА - София не порпусна да честити рождения ден на именитата българска певица Йорданка Христова. Изпълнителката на “Сърца червени ” е върла привърженичка на алените.
 ЦСКА - София провежда ЦСКА - София провежда " Армейски следобяд " с новите попълнения
" Армейци, 

през днешния ден легендата на българската музика и огромен последовател и другар на ЦСКА Йорданка Христова чества своя 79-и рожден ден. Пожелаваме на изпълнителката на една от най-емблематичните песни за клуба - " Сърца червени ", доста здраве, благополучие, шанс, триумфи, ентусиазъм и дългоденствие! ”, написаха от клуба.

От “Армията ” честитиха и на Мурад Хидиуед. Бившият халф на армейците и Литекс чества през днешния ден своя 45-и рожден ден.

" Армейци, 

през днешния ден някогашният футболист на ЦСКА Мурад Хидиуед чества своя 46-и рожден ден. Мароканецът е един от задграничните играчи, оставили трайна следа при алените. 

Той игра един сезон на " Българска войска " и завоюва Купата на България, както и Суперкупата на страната. Халфът беше част от състава на Миодраг Йешич, който победи на два пъти Байер Леверкузен за Купата на УЕФА през сезон 2005/06, а също по този начин взе участие и в оня популярен триумф над Ливърпул на " Анфийлд " с 1:0 на 23 август 2005 година в Шампионската лига. 

Пожелаваме му здраве, благополучие, шанс и още доста триумфи! ". 

Снимка: cska.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР