ЦСКА-София надделя над Ботев (Пловдив) с 2:1 като гост в

...
ЦСКА-София надделя над Ботев (Пловдив) с 2:1 като гост в
Коментари Харесай

ЦСКА-София се справи с Ботев на Колежа и излезе на трето място в efbet Лига

 Efbet2023 Horizontal
ЦСКА-София надви над Ботев (Пловдив) с 2:1 като посетител в мач от 10-ия кръг efbet Лига. Победата е трета поредна за " армейците ", а тимът към този момент има 18 точки в сметката си, което ги подрежда на третото място във краткотрайното класиране на родния хайлайф. 

" Червените " са с две точки повече от Левски, който ще изиграе мача си от кръга в събота против Етър (Велико Търново). Отборът на Нестор Ел Маестро е в серия от пет мача без загуба - четири триумфа и един еднакъв.

Ботев от своя страна постави завършек на серията си от три мача без проваляне. Жълто-черните са на 11-о място с 9 точки и към този момент имат пет загуби в 10 срещи.

Джонатан Линдсет в 21-вата и Дюкенс Назон от дузпа в 66-ата минута бяха точни за ЦСКА-София. За Ботев се разписа Константинос Балоянис в 79-ата минута. Попадението му обаче се оказа незадоволително, макар че домакините имаха значително положения.

След последния съдийски сигнал се развихри грозна сцена, която ще донесе спомагателни санкции за домакините - при насладата на треньорския щаб на " армейците " след успеха, старши треньорът на " алените " Нестор Ел Маестро бе уцелен с предмет от почитателите. За благополучие той бързо се изправи и се прибра в съблекалнята.

В идващия промеждутъчен кръг от efbet Лига Ботев (Пловдив) гостува на Черно море във вторник, до момента в който ЦСКА-София приема Локомотив (София) два дни по-късно. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР